Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: “Eğitimde Toplam Kalite”yi benimseyen; 6-14 yaşlarını okulda geçirmek durumunda olan öğrenciler, idareciler, öğretmenler ve çalışanlar hatta veliler için mükemmel bir deneyim ortamı oluşturmak. · Velilerimizin katkılarından da yararlanarak, öğrencilerimizi hedefe götürecek yolu her türlü olumsuz etkenden arındırmak. · Öğrenme yolculuğunu zevkli kılacak unsurları hazırlamak ve sunmak. · Öğrencileri sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlamak. · Mezunların kalitesini arttırmak, onları yüksek oranda kaliteli okullara devam ettirebilmek.

Misyon: Atatürk’ün dile getirdiği “muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma” amacını gerçekleştirebilecek bireyler üreten bir kurum olabilmek.

Başarılar:

Saatler: 07.40- 13.30
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sultanbeylicumhuriyetoo.meb.k12.tr

Adres - Necip Fazıl Mah. Kuran Kursu Cad. Hüsün Sokak No 17 Sultanbeyli/İstanbul

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Aydos - Sultanbeyli - Kartal - Kadıköy- Üsküdar - Ümraniye ilçelerinden tek vasıtayla ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. Sultanbeyli merkezden kalkan Sultanbeyli-Aydos minibüsleri ve KM72 otobüs hattı okulumuzun önündeki üst yoldan geçmektedir. 131, 132V, 134, 18D, 18Ü, KM26 otobüslerini kullanarak Sultanbeyli / Trabzon Caddesi durağında inip 15-20 dk. yürüme mesafesiyle okulumuza ulaşabilirsiniz. otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km